Mozilla Firefox 2.0 Beta 2



Firefox 2.0 Beta 2I love the new beta, I was waiting for a while to download the updates and great work to Mozilla team. in this beta 2 they have new slick icon and nicely tab bar.

Look this screen shoot on the left side, the icon so eye catching on glasses mode :D Welcome to Mozilla Firefox 2.0 beta 2. Until I write this post I still explore what the different and everything else. I just love new technology, so if there new program and that look so good why not tested.

And the main idea why I used it, because this FREE! and IE Suck Browser (sometimes ;))


Subscribe to Full RSS Feed

RSS FeedIf you thing this article useful, please consider subscribing to our RSS Feed or e-mail updates and stay updated with us. You can also follow @JauhariNET on twitter for latest updates.


About Jauhari

This is me Nurudin Jauhari. Just human like you, I come from Gunungkidul, small place at Yogyakarta, and Today I live at Malang I was born 30/04/1980 in Ponjong, small village in Gunungkidul, Almost my time in 1 - 15 Years stay at this Village. More

This entry was posted in Beta, Mozilla Firefox and tagged , , , , .
Bookmark the permalink.



15 Responses to Mozilla Firefox 2.0 Beta 2

  1. alexzeza says:

    wah aku tembe arek due ki…suwon banget mas..!!!!!!!!!!!!

  2. agam says:

    wah… apa ya feature barunya ? :-?
    semoga segera keluar versi fullnya
    [-o<

  3. isdah says:

    yeah rite… IE emang sux2demak

  4. duck says:

    masih BETA… jadi takut dehh buat makek… mending bersabar nunggu yang dah stabil wae.. :D

  5. Jauhari says:

    #9 Anang
    Yang udah jatuh Cinta ama IE protes ;) ndak pingin coba yang lain dulu mas.. si Opera wuz wuz lho cuma kadang beberapa site ndak kompatible :D

    Trus the best IE apanya mas? bisa disusupi gitu?

    #10 Aryo Sanjaya
    Siap Boss :D

  6. Aryo Sanjaya says:

    Nah loh, sekarang di sini jadi ajang pro-kontra \:d/

    Jauhari, tolong pastikan kalo benwit blognya cukup untuk kali ini ;))
    *dejapu*

  7. Anang says:

    IE is the best… lainnya nothing!

  8. Sudah lama BETA
    tidak segera di stable
    sekarang telah ketinggalan jaman lagi
    mari bung update kembali..

    (halo-halo mbambung by: dipo van de vinter)

  9. Jauhari says:

    #6 Aryo Sanjaya
    Itulah Kenapa saya make embel-embel Sometimes :)>-

    //ndak usah di Koreksi… wong boso inggrisku yo amburadul =))

  10. Aryo Sanjaya says:

    What you say? IE SAX?

    You think you who. Can happen problem on computer you, because every day i use browser this, and no problem that valuable.

    IE also free, i think, but Windows is not.

    //tolong koreksi bahasa inggrisku ya :d

  11. Jauhari says:

    #4 Dimas
    Secara engine saya belum tau 100% :D yang jelas saya lebih melihat secara wajahnya dan yang paling mencolok ya icon tadi saya perubahan tombol Close Tabnya, seperti kita liat pada versi 1.x tombol Close Tab ada pada sebelaj pojok dari semua tab, sedangkan pada versi 2 ini setiap tab ada tombol closesnya, walapun di versi 1.x bisa dikasih Close tab tiap tabsnya tentunya dengan extension. Trus selain itu bagian preferences juga berubah.. dan setiap Open New Link jika link itu Open New Windows akan langsung dipaksa Open New Tab.. begitu… CMIIW :)>-

  12. dimas says:

    lho, trus perbedaan yg berarti dari versi 1.5.x.x apa dong? masa cuma iconnya doang sih? gak ngefek itu sehh.. ihihihikk

  13. Irwan says:

    nunggu stable versionnya aja ah… :-”

  14. :d gimana klo di adu ama IE 7

  15. gaussac says:

    waduh ketinggalan jauh banget, punya saya masih 1.5.0.5.
    :o ketinggalan informasi neh…ok thanx…untung baca ini.
    upgrade lagi…upgrade lagi…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>