Mozilla Firefox and my Keyboard Shortcut

Almost 2 years I was use my alternate browser besides original windows browser (Internet Explorer) and This time I want share to all of you, what, when, why that I do, with my Mozilla Firefox browser.

This my favorite keyboard shortcut on my Mozilla Firefox

  • Speed Access to domain with .NET (use shift + enter)
  • Speed Access to domain with .COM (use ctrl + enter)
  • Speed Access to domain with .ORG (use shift + ctrl + enter)
  • Speed Access to domain .NET .ORG .COM and open new tab (ex. .COM domain, just use ctrl + alt + enter)
  • Access Keyword form on the top right side (ctrl + k)
  • New Tab (Ctrl +t)

That is my favorite Keyboard Shortcut, how about you :-/

9 thoughts on “Mozilla Firefox and my Keyboard Shortcut

  1. Permalink  ⋅ Balas

    Gloria Camel

    Agustus 24, 2009 at 8:56am

    I don’t like using my Internet Explorer shortcut I would rather use my Mozilla Firefox shortcut because of my google gmail and using Mozilla Firefox is safer on my computer far less viruses and bugs

  2. […] Mozilla Firefox and my Keyboard Shortcut JAUHARI Posted by root 2 hours 13 minutes ago (http://www.jauhari.net) A professional wordpress themes designer and free wordpress themes designer from indonesia 7 comments add yours the upper is the most recent comment compression garments middot banner stands middot home loans middot banner stands middot bedroom sets power Discuss  |  Bury |  News | Mozilla Firefox and my Keyboard Shortcut JAUHARI […]

  3. Permalink  ⋅ Balas

    Ozzie

    November 26, 2005 at 1:50pm

    Oh iya, info tambahan tentang fasilitas “I’m felling lucky”-nya Google bisa dilihat di sini: http://www.google.com/intl/en/help/features.html#lucky

    Coba sekali lagi ketik “gatel”, pasti nyambungnya ke gatel.net (yang diredirect ke http://www.cogentco.com/de/ ). Kalau kita lihat hasil search Google, memang kedua situs tersebut berada di peringkat ke atas mesin pencari.

    Kesimpulannya: ngetik terus enter engga bakalan ngebawa kita ke domain.com-nya, tapi nyambung ke situs Google dulu, manfaatin fasilitas “I’m Feeling Lucky”, baru deh nyambung ke domain yg peringkat searchnya paling atas. Gitu kira – kira.

    Masih belum percaya? Coba ketik “kailashnadh” dan tekan enter, nyambungnya ke domain mana hayooo?

  4. Permalink  ⋅ Balas

    Ozzie

    November 26, 2005 at 1:42pm

    Coba aja ketik geblek terus teken enter. Pasti yang keluar alamat situsnya http://www.jokosupriyanto.com/blogku/ . Coba ke Google.com, ketik juga geblek, kemudian klik “I’m feeling lucky”, situs siapa yang muncul coba? Yang pasti bukan geblek.com kan…

    Ah sama nih kayak nicknya :P Hehehe, becanda.

  5. Permalink  ⋅ Balas

    geblek

    November 25, 2005 at 7:53pm

    #3. weh jadi gak percaya, stelah sy coba lagi bisa kok brati apanya coba

  6. Permalink  ⋅ Balas

    Ozzie

    November 25, 2005 at 2:32pm

    @Geblek: Ah ga bisa. Kalau langsung enter itu langsung masuk menunya “I’m feeling lucky”-nya Google.

  7. Permalink  ⋅ Balas

    Jauhari

    November 24, 2005 at 2:39am

    Bener mas Joko, makasih infonya :D Matur Suwun

  8. Permalink  ⋅ Balas

    geblek

    November 23, 2005 at 10:20pm

    kalo dot com langsung enter saja bisa kok kang

Tinggalkan Balasan

Your email will not be published. Name and Email fields are required.

Anda dapat menggunakan tag dan atribut HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>