My USB Disk




Yes this My Flash USB Disk, with 1GB memory capacity. It’s enough for me to bring my fave tools, music, doc, etc.

Look the design, it so cute, with blue colour and simple design. make my heart always blink blink :D

How much? it’s about 60$

  • Bhq

    I bought the same usb stick with the same capacity back 2 years ago.
    I just used it as my backup storage. But then after one year, it didn’t work at al.
    I was quite lucky as I have another backup media, but some data got lost though. Since then I use external HDD instead.

  • LEbih keren kalo gak ada sticker garansinya :)

  • Ini lagi test case punya mas Thomas… Lagi mau DEV Themes sendiri belum beres :D

    *makasih mas Thomas dan Lala ;)

  • gani

    OOT juga :D Latest Link itu sebenarnya bookmark saya di del.icio.us yang saya tampilkan di blog dengan bantuan MagpieRSS

  • kus

    sekarang pakai themes laila yah ? bagus2

  • md

    aku kei lee

  • YNa

    i love blue! apalagi klo transparan :D
    dan ya, mungkin buat orang lain ketinggalan handphone itu petaka, tp buat saya ga bisa ketinggalan flash usb disk ;)

  • Sebenarnya sih mau iPOD tapi yang mau di PODkhan belum ada :D

  • Keyeeenn…

  • kus

    hmmm .. beli ipod aza deh :D

    note: kalau punya duit :D

  • wow.. 1 gb? sekalian beli HD eksternal aja :)

  • oh… i feel this enough to save 250 songs MP3. May I borrow your USB