Why Opera Browser doing this?

I don’t know why Opera doing this? I was made two screen shot betwen Internet Explorer and Opera Browser 9 Series. Like what you see in this screen shoot the DOWNLOAD link for Mozilla Firefox 2.x was disappear from that display, I was try to Reload/Refresh Opera browser and the Download Link still dissappear.

It like Opera do some cheating right?

And last but not the last :D this the screen shoot

Mozilla Firefox on Opera Browser
Opera Browser 9 Build 8502

Internet Explorer and Mozilla

Microsoft Internet Explorer 7

So what do you think Opera do?

Update

On my first test, after Install NEW OPERA the link does show up, but after I restarted my PC. Holla :D the download link was show perfectly.┬

19 thoughts on “Why Opera Browser doing this?

  1. Sejak versi 5.0 saya 60% browsing pake Opera. Pakai FF kalau pengin Tab Browser tetapi Opera ga tersedia d warnet. Pakai IE kalau pas di warnet yg ga ada Opera / FF. Sampai sekarang di komp saya terinstall IE 7, Opera 9.1 (akan), FireFox 2.0
    Acara iNet saya: Opera (60% time), IE7 (15%), FireFix(20%), Safari (5%)

    Kadang emang Opera agak kacau soal css… gak tau deh.. gak ngerti coding…. ;)

  2. mungkin kode CSS yg kurang bener, jadi gag muncul di Opera? secara saya make Opera dalam keseharian, dia emang lebih ketat dibanding browser yg lain.

    @13 (mas semplon)
    klo saya lebih suka edit css di Opera, soale kemungkinan berantakan di browser lain lebih kecil (cmiiw).

  3. gak tau ya… dah jarang pake opera… make ff terus ne… abis kalau edit css sering berantakan di opera… capek deeehhh….

  4. males nyobain, but harusnya: ada. Opera khan salah satu browser IE alternative, webmaster umumnya ngetes karyanya minimal IE, sukur2 FF juga. Kalo gak ada atau pernah gak ada, masalahnya bukan di browser. Nah ini yg menarik, cari tau kenapa waktu itu lingnya pernah tak terlihat?

  5. Bad interpretation of html/css in old Opera?
    I run this page in my Opera 9.01 and the green download button was there.. works for me..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>