Lirik Lagu Hip-Hop Jawa Kebacut Pion

Last updated on Oktober 21st, 2017 at 08:09 am

Inilah Lirik Lengkap Lagu Kebacut Pion, sebuah Lagu Hip-Hop Jawa karya Fenomenal dari Andi Mbendol dari Crazygila Studio.

Lirik Lagu Hip-Hop Jawa Kebacut Pion ini bisa jadi merupakah salah satu Lagu Hip-Hop Jawa yang sangat optimis dan penuh dengan Doa dan Harapan.

Kami telah mencoba menuliskannya selengkapnya dari Lirim Lagu ini. Dan inilah Lirik Lagu karya mas Andi Mbendol ini. Selamat menyimak lagu yang dinyanyikan oleh Mas Benyoman.

Lirik Lengkap Kebacut Pion Cipt Andi Mbendol

Logo Crazygila
Logo Crazygila

Senajan urip gawe kesel neng ati
Nanging Kudu iso pie carane nglakoni
Percoyo karo Gusti sing jelas luweh ngerti
Rejeki lan pati kwi ono sing ngurusi
Abot enteng uripku ono neng pundakku
Tak junjunge dewe kowe rasah melu-melu
Urip mung sepisan ojo sio-sio
Eling marang Sing Kuoso
Kahanan iso gawe gedabikan…
Ngrusak nalar lan pikiran
Mulo koe kudu duwe iman

Senajan aku mung kebacut pion
Aku isone mung maju terus
Wes raiso mundur, mundur iso ajur
Enteng abot uripku kudu dilakoni

Senajan aku mung kebacut pion
Aku isone mung maju terus
Wes raiso mundur, mundur iso ajur
Enteng abot uripku kudu dilakoni

Roso Seneng mung sedelo
Abote uripe ono ndunyo
Kuwi pancen ora bedo
Tergantung pie le nggowo
Rejeki neng tanganmu
Tinggalah usahamu
Direwangi dongamu
Golek duwek bondo dunyo
Senenge ora sepiro
Le mikir nganti rekoso
Rambut putih ketok tuwo
Ojo mung tunggu ngebrok
Setan wae wegah ndemok
Opo meneh wong wedok

Kahanan iso gawe gedabikan…
Ngrusak nalar lan pikiran
Mulo koe kudu duwe iman

Senajan aku mung kebacut pion
Aku isone mung maju terus
Wes raiso mundur, mundur iso ajur
Enteng abot uripku kudu dilakoni

Senajan aku mung kebacut pion
Aku isone mung maju terus
Wes raiso mundur, mundur iso ajur
Enteng abot uripku kudu dilakoni

Senajan aku mung kebacut pion
Aku isone mung maju terus
Wes raiso mundur, mundur iso ajur
Enteng abot uripku kudu dilakoni

 

Berikut Video Official Kebacut Pion

KEBACUT PION – Benyoman . Prod Andi Mbendol . Crazygila Studio (Official Music Video & Liryc)

2 thoughts on “Lirik Lagu Hip-Hop Jawa Kebacut Pion

  1. 13, with the Rookie of the Year, followed by the Cy Young announcement on Wednesday (Nov.
    He even once ranked baseball above rock’n’roll in a personal Top 10 List.
    On top of that, Crowder has emerged as Boston鈥檚 premier clutch shooter when the game is on the line.

    engals鈥?RB Giovani Bernard that left the latter lying unmoving on the field for several minutes.
    This marks the start of the British and Irish Lions tour that will involve 10 matches over five weeks including three test matches against the All Blacks.

Tinggalkan Balasan

Alamat email Anda tidak akan dipublikasikan. Ruas yang wajib ditandai *