Why Opera Browser doing this?



I don’t know why Opera doing this? I was made two screen shot betwen Internet Explorer and Opera Browser 9 Series. Like what you see in this screen shoot the DOWNLOAD link for Mozilla Firefox 2.x was disappear from that display, I was try to Reload/Refresh Opera browser and the Download Link still dissappear.

It like Opera do some cheating right?

And last but not the last :D this the screen shoot

Mozilla Firefox on Opera Browser
Opera Browser 9 Build 8502

Internet Explorer and Mozilla

Microsoft Internet Explorer 7

So what do you think Opera do?

Update

On my first test, after Install NEW OPERA the link does show up, but after I restarted my PC. Holla :D the download link was show perfectly.¬


Subscribe to Full RSS Feed

RSS FeedIf you thing this article useful, please consider subscribing to our RSS Feed or e-mail updates and stay updated with us. You can also follow @JauhariNET on twitter for latest updates.


About Jauhari

This is me Nurudin Jauhari. Just human like you, I come from Gunungkidul, small place at Yogyakarta, and Today I live at Malang I was born 30/04/1980 in Ponjong, small village in Gunungkidul, Almost my time in 1 - 15 Years stay at this Village. More

This entry was posted in External, Micosoft, Mozilla Firefox, Opera and tagged , , , .
Bookmark the permalink.



19 Responses to Why Opera Browser doing this?

  1. Sbagyo says:

    Om kenapa adsense g muncul 2 hari ini.atau g muncul karena browser yang saya pake opera mini.sbagyo blog

  2. kardjo says:

    lho.. aku nulis FireFox (20%), tapi kurungya mepet huruf ‘x’ kok jadinya FierFox(20%)

  3. kardjo says:

    Sejak versi 5.0 saya 60% browsing pake Opera. Pakai FF kalau pengin Tab Browser tetapi Opera ga tersedia d warnet. Pakai IE kalau pas di warnet yg ga ada Opera / FF. Sampai sekarang di komp saya terinstall IE 7, Opera 9.1 (akan), FireFox 2.0
    Acara iNet saya: Opera (60% time), IE7 (15%), FireFix(20%), Safari (5%)

    Kadang emang Opera agak kacau soal css… gak tau deh.. gak ngerti coding…. ;)

  4. om7ack says:

    mungkin operanya… ah sudahlah..
    *udah diomongin sama yang laen :p*

  5. bebek says:

    wahh… kok beda tuh gambarnya? ilang kemana link donlot-nya itu ya?? :p

  6. sandal says:

    mungkin kode CSS yg kurang bener, jadi gag muncul di Opera? secara saya make Opera dalam keseharian, dia emang lebih ketat dibanding browser yg lain.

    @13 (mas semplon)
    klo saya lebih suka edit css di Opera, soale kemungkinan berantakan di browser lain lebih kecil (cmiiw).

  7. semplon says:

    gak tau ya… dah jarang pake opera… make ff terus ne… abis kalau edit css sering berantakan di opera… capek deeehhh….

  8. fisto says:

    gak kenapa2 kok nih…hehehe…baek2 aja tampilannya…*sok2 ga liat updatenya* :-”

  9. saylow says:

    opera daun pisang? \:d/

  10. [BY]onicS says:

    Kalo gw tulis FMCOPD, berarti udah 3 kali yang komen yaa?
    Berarti?

  11. hastu says:

    males nyobain, but harusnya: ada. Opera khan salah satu browser IE alternative, webmaster umumnya ngetes karyanya minimal IE, sukur2 FF juga. Kalo gak ada atau pernah gak ada, masalahnya bukan di browser. Nah ini yg menarik, cari tau kenapa waktu itu lingnya pernah tak terlihat?

  12. Fany says:

    Walau udah baca postingan update, tp tetep penasaran.. trus nyoba: ada :D

  13. Aryo Sanjaya says:

    FMCOPD PASTI‚ĄĘ!

  14. BARRY says:

    tadi saya juga coba dan ada tuh. mungkin lagi makan siang kali :-?

  15. IRWAN says:

    Ada kok kang… barusan dicoba nih :)>-

  16. aribowo says:

    mungkin operanya ngambek, gak mau di saingi

  17. Llaik says:

    Bad interpretation of html/css in old Opera?
    I run this page in my Opera 9.01 and the green download button was there.. works for me..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>